13/11/2016 Bratislavský krst albumu Divoko

vstupné v predpredaji 10eur, lístky na weboch:
https://www.slnkorecords.sk/koncerty#id2856
Ticketportal: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?ID=22634

Bratislavský koncert a krst predstaví dvoch hostí z Prahy, ktorí sa podieľali aj na albume. Prvým z nich je skvelý gitarista a pesničkár Ondřej Galuška (Odd Gifts), ktorý otvorí večer v Nu Spirit Clube. Na albume Divoko však hosťuje na trombón a pridá sa ku Longital v ďalšej časti večera. Druhým hosťom je legendárny pražský producent a hudobník Ondřej Ježek (Jámor Studio, OTK, Gurun Gurun), ktorý album Divoko produkoval, postaral sa o jeho zvuk a prispel elektronikou, pedal steel gitarou, klávesmi, fúkacou harmonikou.

Nový album Divoko má viac významov. Jeden z tých nosných hovorí „zjednodušme svet“. Nerobiť veci zbytočne zložitými, keď nie sú. Realita je totiž v podstate veľmi jednoduchá. Krok po kroku, minútu po minúte sa rozhodujeme, čo urobíme a keď to urobíme so srdcom, úprimne a s radosťou, všetko čo bude nasledovať potom nesie odtlačok takéhoto rozhodnutia.

Vizuál albumu dotvárajú fotografie Petry Áčovej a Geralda Seligmana, fotografa z NYC, ktorý riadil medzinárodný festival Womex a je veľkým fanúšikom slovenského tria.

Prvý zverejnený singel z albumu je Rozpletám:

https://www.youtube.com/watch?v=9hWLmYqtXyY

„Rozpletám hovorí o kráse dočasných životných momentov a občasnej potrebe očisty, rozpletenia a hľadania nových cestičiek, ktoré nám môžu pomôcť objaviť stratenú voľnosť a tvorivosť v našich vzťahoch.“ vysvetľuje pozadie názvu novej skladby speváčka a skladateľka Shina.

Line-up:
20:00 otvorenie brány
20:30 support Ondřej Galuška (Odd Gifts)
21:30 Longital

Foto: Petra Áčová
Autorka šiat pre Shinu: Dana Kleinert
Viac info: http://www.longital.com/