2018-09-22 17:00:00, Bratislava

Jesenné Kapitulské dvory

Jesenné Kapitulské dvory budú prebiehať na Kapitulskej ulici a priľahlých dvoroch, Baxovej veži, v dome Albrechtovcov, mestských hradbách a na Židovskej ulici.

V priestore Kapitulskej ulici budú umiestnené predajné a propagačné stánky. V Baxovej veži vystúpi hudobná skupina Music Park, Divadlo ZkuFra Von, Kúzelník Ivan, Storytellingové rozprávanie Stratená chuť jayzkov, prednášky a diskusie.Vyvrcholením kultúrneho programu v Baxovej veži bude vystúpeniehudobnej skupiny LONGITAL
Bude sprístupnený dvor a dom Albrechtovcov s výkladom o histórii objektu a rodiny ktorá obývala tento dom

V hradbách bude rozložený vojenský tábor s prístreškom a prezentáciou zbraní, ukážkami šermu, mušketierskeho výcviku a táborového života.

V priestore Židovskej ulici zabezpečí Tepláreň café v spolupráci s Kalabom a študentami VŠVU pestrý program - Divadlo o čertovi Kolofónovi, autorské čítania, poéziu na počkanie, koncert Erika Žigmunda a prezentácia tvorby študentov VŠVU a insitnej tvorby slovenských menšín v Srbsku. Vystúpi aj známa swingová hudobná kapela Funny Fellows, ktorá časť koncertu odohrá z pohybujúceho sa auta prechádzajúceho Židovskou ulicou.
 

 

City: Bratislava

Venue address:

Baxova veža na bratislavských hradbách, vstup: roh Kapitulskej a Na vŕšku

Venue link: Kapitulské Dvory

Date, time: Sat, 09/22/2018 - 17:00

Buy tickets: vstup voľný / free entrance